Přišla semínka z Maďarska. Jupí

Primárně přišly podnože pro roubování okurek - Tykev fíkolistá (Cucurbita Ficifolia) zvaná taky jako Malabar Gourd, mám dvacet krásných velkých černých semínek, tak snad se uchytí, namnožíme, uvidíme, ať je napřesrok nemusím zase nikde shánět.

Potom přišel na zkoušku meloun zimní (Benincasa Fistulosa), taky zvaný White Wax Winter Melon nebo Ash Gourd. Plazivka má mít šlahouny až 25 metrů dlouhé. Určitě ji zkusíme hydroponicky i v substrátu.

A pak ještě jako bonus hezká pálivka Raj Mirch Naga chocolate - 100k SHU, ale ta počká až na příští sezónu, letos už je na ní pozdě.

#tykev #roubování #podnože #semínka
Přišla semínka z Maďarska. Jupí Primárně přišly podnože pro roubování okurek - Tykev fíkolistá (Cucurbita Ficifolia) zvaná taky jako Malabar Gourd, mám dvacet krásných velkých černých semínek, tak snad se uchytí, namnožíme, uvidíme, ať je napřesrok nemusím zase nikde shánět. Potom přišel na zkoušku meloun zimní (Benincasa Fistulosa), taky zvaný White Wax Winter Melon nebo Ash Gourd. Plazivka má mít šlahouny až 25 metrů dlouhé. Určitě ji zkusíme hydroponicky i v substrátu. A pak ještě jako bonus hezká pálivka Raj Mirch Naga chocolate - 100k SHU, ale ta počká až na příští sezónu, letos už je na ní pozdě. #tykev #roubování #podnože #semínka
0 komentářů 0 Sdílení